DOLAR 32,3887 -0.11%
EURO 34,5793 -0.68%
ALTIN 2.385,14-2,04
BITCOIN 1931680-5,71%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

hadım ve Taşkent e ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerinde devam eden yatırımları inceleyerek esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Taşkent’te AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Oruç ve Abdurrahman Tüzün ile birlikte Taşkent Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Osman Arı ile bir araya gelen Başkan Altay, ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerle görüştü. Kongrede başkan seçilen Mehmet Demirgül’e ve yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Altay, teşkilatta bugüne kadar görev alanlara da teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerinde devam eden yatırımları inceleyerek esnafla ve vatandaşlarla buluştu.

Taşkent’te AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Oruç ve Abdurrahman Tüzün ile birlikte Taşkent Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Osman Arı ile bir araya gelen Başkan Altay, ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerle görüştü. Kongrede başkan seçilen Mehmet Demirgül’e ve yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Altay, teşkilatta bugüne kadar görev alanlara da teşekkür etti.

ESNAFLA VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.