DOLAR 32,5572 0.28%
EURO 34,9034 0.32%
ALTIN 2.441,610,13
BITCOIN 2050363-0,43%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hacılarlı hemşehrilerimizle birlikte keyifli bir akşam geçirdik

Hacılarlı hemşehrilerimizle birlikte keyifli bir akşam geçirdik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Hacılarlı hemşehrilerimizle birlikte keyifli bir akşam geçirdik. Bu gibi güzel etkinliklerle belediyelerimiz hem vatandaşlarımıza keyifli vakitler geçiriyor hem de birlik, beraberlik içerisinde bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:50
Hacılarlı hemşehrilerimizle birlikte keyifli bir akşam geçirdik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen geceye, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Gökmen Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün daha önce İncesu’da noterlik yaptığını hatırlatarak, “Kayseri’mizi bilir, bizleri tanır, bizleri sever. Biz de onu çok seviyoruz. Gerçekten gönül insanı, bizleri kırmadı ilçelerimize böyle gönül insanlarını göndermek suretiyle gönüllerimizi titretti. Değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Peygamberler şehri olan o güzel şehirde bizleri de unutmamasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye’de hayırseverler şehri denilince Kayseri’nin, ilçe bazında ise Hacılar’ın akla geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlarken iyi ki varsınız diyerek Hacılarımızın güzel insanlarına teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de hayırseverler şehri derseniz Kayseri akla gelir ama ilçeler bazında neresi derseniz Hacılar, hem de emsali yok diyecek şekilde. Sizlere minnet duyuyoruz. Cenab-ı Allah sizlere helalinden bol rızık versin diye dua ve temennide bulunuyoruz. Elbette ki uyum içerisinde çalışan Hacılarımızın başkanının taleplerini göz ardı edemem. Kendisine yardımcı olmak için gerekli çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Bir berekete vesile oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Gerçekten gayretli, çalışkan, uyumlu adeta hizmet sevdalısı bir valiyle buluşmaktan dolayı, birlikte çalışmaktan dolayı ayrıca memnuniyet duyduğumuzu ve onur duyduğumuzu da paylaşmak istiyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. Ay yıldızlı Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize ve dinimize bağlı olmayı ve bu uğurda nesiller yetiştirmeyi nasip eylesin diyorum” şeklinde konuştu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise Kayseri için “Başarılıların şehri, hayırların şehri, güzelliklerin şehri, bir de güzel adam var belediye başkanımız. Büyük bir emek veriyor. Bizi de Hacılar’ın işleri için çalıştırıyor, koşturtuyor. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.