DOLAR 32,3946 -0.14%
EURO 34,7991 0.14%
ALTIN 2.433,76-0,18
BITCOIN 2018721-2,85%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

HACILAR STADYUMUNDA İNCELEME

HACILAR STADYUMUNDA İNCELEME ÖZDOĞAN: HEDEFİMİZ SPORLA İÇ İÇE BİR İLÇE Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yapımı tamamlanan Hacılar Stadyumunu Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve meclis üyeleri ile birlikte inceledi. Başkan Özdoğan, stadyumu çok amaçlı kullanmayı düşündüklerini söyleyerek “hedefimiz sporla iç içe bir ilçe olmak’’ dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HACILAR STADYUMUNDA İNCELEME

ÖZDOĞAN: HEDEFİMİZ SPORLA İÇ İÇE BİR İLÇE

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yapımı tamamlanan Hacılar Stadyumunu Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve meclis üyeleri ile birlikte inceledi. Başkan Özdoğan, stadyumu çok amaçlı kullanmayı düşündüklerini söyleyerek “hedefimiz sporla iç içe bir ilçe olmak’’ dedi.

Yapımı tamamlanan Hacılar stadyumunu gezen Başkan Özdoğan ve beraberindeki heyet stadyumda incelemelerde bulundular.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,

‘’Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla stadımızın son halini birlikte geziyoruz. Görüldüğü üzere maç yapmaya hazır‘’ diyerek şöyle konuştu: ‘’İnşallah ağaçlandırma çalışmalarımızda tüm hızıyla devam edecek. Burası sadece futbol sahası olarak görülmemeli, gençlerimizin Hacılar insanımızın da sportif aktivitelerinin de bulunabileceği alan olarak değerlendirilmeli. İlerde inşallah burasını spor kompleksi haline getirmek gibi de bir düşüncemiz var. Bir taraftan güzel ilçe, yeşil ilçe, bir taraftan da sporla iç içe bir ilçe hedefimizi inşallah adım adım gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile de rahmetli Fevzi Mercan’a Allah’tan rahmet diliyorum Emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm meclis üyelerimize de İlçe Başkanımıza da teşekkür ediyorum. İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun.’’

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.