DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Günlük 2 bin ton kum üretiyoruz”

“Günlük 2 bin ton kum üretiyoruz”

KAYSERİ (1HA)- Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, ilçede faaliyet gösteren kum ocağıyla ilgili konuştu. Başkan Ayyıldırım, Sarıoğlan’da günlük 2 bin ton kum ürettiklerini vurguladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:07
“Günlük 2 bin ton kum üretiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde bulunan kum ocağı tesisi hakkında bilgiler veren Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, tesis için emek verildiğini, çalışanlarla abi-kardeş ilişkisi sağlandığını ve vatandaşa hizmet sunmanın öncelikleri olduğunu belirtti. Günde 2 bin ton kum ürettiklerinin altını çizen Başkan Ayyıldırım: “Tesisimizin kapasitesi günlük 2 bin ton, tabi biz gelmeden 3 yıl önce burası böyle değildi. Makinelerimiz, kepçelerimiz yoktu. Çok şükür buraya kamyonlarımızı aldık eleklerimizi yeniledik ve şu an 2 bin ton kum üreten bir tesisimiz var. Tesisimizin tamamı belediyemize aittir, bunu belirtiyoruz çünkü seçim sürecinde farklı lanse edildi. Arkadaşlarımızın emek gösterdiği, koşuşturduğu, belediyemizi ayakta tutan bir tesis diyebiliriz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.