DOLAR 32,2678 -0.23%
EURO 34,7990 -0.07%
ALTIN 2.411,650,78
BITCOIN %
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gözbaşı hakemi eleştirdi

Gözbaşı hakemi eleştirdi

Kayseri ekibi kendi sahasında Alanyaspor a 2-1 mağlup oldu.Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı karşılaşma sonrası değerlendirme yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:56
Gözbaşı hakemi eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Berna Gözbaşı: “Hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı”

KAYSERİ (1HA – ÖZEL HABER) – Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 2-1 kaybettikleri Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ” Hakem hakkında konuşmuyorum ama bugün takdir haklarını rakipten yana kullandı” dedi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 28’inci haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Yukatel Kayserispor 2-1’lik sonuçla yenildi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Uzun süre sonra evimizde mağlup olmak bizi üzdü. Hakem hakkında konuşmuyorum ama bugün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Hocamızın kırmızı kart görmesini anlamak mümkün değil. Rakip takım hocası da sürekli sahaya giriyordu. Takımımız biraz yorgun. Eksiklerimiz var. Gelecek haftalarda telafi ederiz. Teknik heyete de futbolcularımıza da güveniyoruz. Bugün tribünleri her zamankinden daha fazla dolduran son dakikaya kadar takımı destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.