DOLAR 32,3615 -0.38%
EURO 34,7130 -0.29%
ALTIN 2.391,87-1,26
BITCOIN 18830640,67%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GİYSİLERE VERİLEN İKİNCİ ŞANSA VATANDAŞTAN BÜYÜK DESTEK

GİYSİLERE VERİLEN İKİNCİ ŞANSA VATANDAŞTAN BÜYÜK DESTEK

GİYSİLERE VERİLEN İKİNCİ ŞANSA VATANDAŞTAN BÜYÜK DESTEK -ŞEHİTKAMİL’DE 334 BİN 200 PARÇA KIYAFET TOPLANDI -YARDIMLAR, PERİYODİK OLARAK DEVAM EDİYOR Şehitkamil Belediyesi tarafından ‘Giysileriniz İkinci Bir Şansı Hak Ediyor’ sloganıyla uygulanan proje kapsamında toplanan 334 bin 200 parça kıyafet, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği proje, ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:02
GİYSİLERE VERİLEN İKİNCİ ŞANSA VATANDAŞTAN BÜYÜK DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ELBİSELERİMİZ ÇÖPE GİTMİYOR

Projeye ilişkin değerlendirmede bulunan Ahmet Deveciler isimli vatanda, yapılan işten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Deveciler, “Şehitkamil Belediyemizin, yapmış olduğu bu güzel davranışından dolayı vatandaşlar olarak çok memnunuz. Giymediğimiz veya kullanmadığımız kıyafetleri biriktirip, Şehitkamil Belediyemizin belirli bölgelere koyduğu giysi kumbaralarına getiriyoruz. Burada toplanan kıyafetler, daha sonra belediyemiz tarafından alınıp temizlendikten sonra, ihtiyaç sahiplerine bizler adına dağıtımı yapılıyor. Bu sayede elbiselerimiz çöpe gitmiyor. Bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILIYOR

Esma Durgun adlı vatandaş ise projeyle ilgili şu açıklamada bulundu:

 

“İkinci el kullanmadığımız kıyafetlerimizi getirip buradaki giysi kumbarasına bırakıyoruz. Burada biriken kıyafetler daha sonra Belediyemiz sayesinde temizlenip ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Şehitkamil Belediyemizin yaptığı bu projeden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.