DOLAR 32,3592 -0.06%
EURO 34,8694 0.16%
ALTIN 2.388,15-0,35
BITCOIN 19989514,06%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

GENÇLİK KAMPI 4 MEVSİM

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nda düzenlenen Anne-Çocuk Kampları, macera ve doğa tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Aile üyelerinin birlikte yaptıkları spor içerikli aktiviteler, çocukların sosyal gelişimine de büyük katkı sağlıyor. Katılımcılara pandemi önlemleri çerçevesinde teknolojiden uzak, sosyal ilişkiler kurma fırsatı sağlayan Anne-Çocuk ve Baba-Çocuk Kamplarını hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi, aile üyelerine, diğer ailelerle işbirliği kurma ve paylaşımda bulunma fırsatı sağlıyor. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde doğa yürüyüşü, kamp ateşi ve macera parkuru aktiviteleri katılımcılardan büyük ilgi görüyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dört mevsim ayrı renge bürünen Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirilen faaliyetler, çocuk ve genç yaştaki katılımcıların yanı sıra anne ve babalardan da tam not alıyor. Kamp alanında gerçekleştirilen tüm hizmetlerin Şehitkamil Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılandığı kamp ve etkinlik faaliyetlerine müracaatlar, günlük kontenjan kriterlerine göre Şehitkamil Belediyesi web sitesinden gerçekleştiriliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.