DOLAR 32,3258 -0.11%
EURO 34,7595 -0.11%
ALTIN 2.392,41-0,17
BITCOIN 19047681,82%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Gençlerin sesini sokaktan Meclise taşıyacağım

Gençlerin sesini sokaktan Meclise taşıyacağım

ABONE OL
Mart 18, 2023 12:47
Gençlerin sesini sokaktan Meclise taşıyacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Hasan Mert Çakmak, gençlerin sesini sokaktan alıp Meclise taşımak için 28’nci dönem milletvekili aday adaylığına başvuruda bulunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri’nin 14 Mayıs’ta yapılmasının kesinleşmesinin ardından partilerde aday adaylığı başvuru süreci başladı. İYİ Parti’den Kayseri milletvekili aday adayı olan Hasan Mert Çakmak, seçilmesi halinde gençlerin sesi olmaya söz verdi.

’10. SIRADADAN DA LİSTEYE GİRSEM 0’I SİLİP 1 GİBİ ÇALIŞACAĞIM’

Milletvekili adaylığında son sıraya yerleşse bile ilk sırada gibi çalışacağı söyleyen Çakmak, “Kayseri’nin ve Türkiye’nin en genç milletvekili aday adaylarından biriyim. Bu zamana kadar özellikle Kayserimizde ve sokaklarda, tüm mecralarda gençlerimizin sesi olmaya özen gösterdim ve çalışmalar yaptım. Gençlerin sesini sokaktan alıp Meclise taşımanın vakti geldi. Gençsen ‘Önde yürü, ileriye git, dinamik ol’ şiarıyla bu yola çıktık. Yıllardır partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmaktayım. Bu süreçlerde birçok faaliyette bulundum ve artık böyle bir adım atma gereği hissettim. Gençler neredeyse, her zaman orada olduk. Herkes muhalif olabilir ama bu yalnızca eleştirmekle olmuyor, çözüm üretmek gerekir. Dün genel merkezimize giderek aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu süreçte ‘Ben bu yolu gençler olmadan yürümem’ diyen sayın Genel Başkanımıza, tüm parti mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizim partimizde gençler hiçbir sorun yaşamadı, dimdik arkamızda durdular. Aday olursam da sıralamaya girmesem dahi gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Listede 10. sırada dahi olsam 0’ı silip 1 gibi çalışacağım. Biz bu yola çıkarken kimsesizlerin kimsesi, gariplerin sesi olmak için çıktık” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.