DOLAR 32,2790 0.04%
EURO 34,9924 0%
ALTIN 2.462,780,69
BITCOIN 20012980,34%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇLERDEN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GENÇLERDEN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç ve yönetimi gençliğe yönelik çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, “Biz bir ve beraber olduğumuzda Malatya’mıza, memleketimize birçok eseri kazandıracağımıza canı gönülden inanıyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:46
GENÇLERDEN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanımızın da burada olması münasebetiyle, Hanımınçiftliği ve Orduzu’ya, bizim özellikle gençlik teşkilatlarımızın olduğu mevkilerde, gençlik merkezlerinin açılmasına sebep olduğundan dolayı gençliğe ve gençlik çalışanlarına böyle hizmetlerinden dolayı bizlerde Milli Türk Talebe Birliği olarak kendisine minnettarız.  Öğrenci hareketi olarak bu tür çalışmalara hem destek verip hem de bu destekleri bize açan başkanımızı ziyaret etmek istedik. Ayrıca da bizim kendi kültür yayınlarımızdan çıkardığımız ‘Hukuka Genç Bakış’, ‘Sağlık Bilimlerine Genç Bakış’ kitaplarımızı takdim etmek için yönetim kurulu olarak ziyaret edip Genel Başkanımız İsmail Karayel’in de hususi olarak teşekkürlerini iletmek için buradayız. Başkanımızdan bu gençlik çalışmalarına daha fazla katkı ve Bakanlıkla beraber gençliğin yolunu açan daha çok çalışma bekliyoruz. Milli Türk Talebe Birliği olarak da bizler de başkanımızın yanında her daim güçlü bir şekilde ülkemize, milletimize özellikle de Battalgazi ilçesine hizmet etmek için buradayız. Başkanımıza bizlere zaman ayırdığı için de teşekkür ederim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.