DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20787931,55%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Genç aday ,  Melikgazi engelsiz meclis sloganıyla yola çıktı

Genç aday , Melikgazi engelsiz meclis sloganıyla yola çıktı

ABONE OL
Ocak 16, 2024 23:26
Genç aday ,  Melikgazi engelsiz meclis sloganıyla yola çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan engelli 26 yaşındaki Bekir Ulu, “Uzun zamandır düşündüğüm siyaset hayatına yıllarca üyesi olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Melikgazi Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurumu yaptım” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Belediyeler için meclis üyeliği aday adaylığı açıklamaları da devam ederken bir aday adaylığı açıklaması da yüzde 30 görme engelli olan MHP’li genç isimden geldi. MHP’den Melikgazi Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptığını açıklayan 26 yaşındaki Bekir Ulu, “Uzun zamandır düşündüğüm siyaset hayatına yıllarca üyesi olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Melikgazi Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptım. Eğer partimizin yetkili organları tarafından uygun görülür ve halkımızda bizi desteklerse Allah’ın izni ile yolumuz hakikat yolu, yolumuz hizmet yolu deyip Melikgazi’ye hizmeti onur bilerek çalışacağım” ifadelerini kullandı.

BEKİR ULU KİMDİR?

Aslen Nevşehirli ve 26 yaşında olan Bekir Ulu, 12 yaşında yüzde 30 olarak görme yetisini kaybetti. Kayseri Emel Tarman Görme engelliler ilkokulunda okudu. Başarılı bir lise hayatından sonra spora başlayan ve yıllarca sporla uğraştıktan sonra Kayseri’de bir spor kulübüne transfer olan Bekir Ulu, kısa bir süre sonra milli sporcu olarak spor hayatına devam etti. Kayseri’de görme engelliler için faaliyet gösteren çeşitli spor kulübü ve derneklerde yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterlik, denetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu başkanlığı yaparak Kayseri’de görme engelli bireylere hizmet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.