DOLAR 32,3090 -0.55%
EURO 34,7510 -0.3%
ALTIN 2.415,15-0,30
BITCOIN 1852886-4,22%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gelinlik fiyatları dudak uçuklatıyor

Gelinlik fiyatları dudak uçuklatıyor

ABONE OL
Haziran 7, 2023 13:31
Gelinlik fiyatları dudak uçuklatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düğün sezonu yaklaşırken gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlikler de vitrinlerde alıcılarını bekliyor. Ancak fiyatlar dudak uçuklatan türden. Marka ve modele bağlı olarak değişen fiyatlar 5 bin liradan başlıyor ve 60 bin liraya kadar çıkıyor.

Düğün sezonu yaklaşırken 2023 yılında gelinlik modelleri ve fiyatları merak ediliyor. Bu sezon en çok kabarık ve düz model gelinlik tercih edilirken, A kesim gelinlik modelleri ise pek tercih edilmiyor. Dünya evine girmeyi düşünen genç kızların giymeyi hayal ettiği gelinlikler de pahalılıktan nasibini aldı. Marka ve modele bağlı olarak en düşük 5 bin en yüksek 60 bin liraya kadar gelinlik bulmak mümkün.

Sezonun erken açıldığını belirten gelinlikçi Fatma Özçelik “hem tesettür hem açık modellerde hizmet veriyoruz. Mağazaların genelinde bir outlet bölümü oluyor. Orada çok uygun herkese hitap edecek ürünlerimiz oluyor. En alt grup 10 bin TL’ye gelinlik, bindallı, çiçeği, duvağı, tacı hepsi dahil oluyor. Paket olarak veriyoruz. 45-50 bin lira ve üstü gelinlikler de mevcut. Kızlarımızın hayal gücüne kalmış. El işlemesi gelinlikler çok isteyen kasnak denilen gelinlikler daha çok tercih ediliyor. Biraz onlar uçuk fiyatlar, müşterinin maddi durumuna göre değişiyor” dedi.

VALİ ÇİÇEK, TALAS’IN ACİL DURUM KONTEYNERİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.