DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22396551,01%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gece yarısı yollar kan gölüne döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Gece yarısı yollar kan gölüne döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Akşam saatlerinde art arda gelen kaza haberlerinde çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Meydana gelen kaza sonrasında olay yerlerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:14
Gece yarısı yollar kan gölüne döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşam saatlerinde art arda gelen kaza haberlerinde çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Meydana gelen kaza sonrasında olay yerlerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

Türkiye genelinde meydana gelen kazalarda çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

GECE YARISI YOLLAR KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Son dakika art arda İzmit, Konya, Eskişehir, Uşak ve İstanbul'da meydana gelen kazalarda çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişinin yaralandığı kazada olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

Meydana gelen kazalarda İzmit'te 3 yaralı, Konya'da 2 ölü, Eskişehir'de 1 ölü, Uşak 1 yaralı, İstanbul'da 1 ölü olmak üzere toplamda 4 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

İZMİT'TE 3 KİŞİ YARALANDI

İzmit D-130 Karayolu yan yolunda ilerleyen otomobil mahalle arasından çıkan hafif ticari araca çarptı. Gece saatlerinde İzmit Sanayi Mahallesi D-130 Karayolu yan yol üzerinde meydana gelen kazada Hamdüsena Yenilik yönetimindeki 06 BN 2946 plakalı otomobil, 28 Mart Sokak'tan gelip kavşaktan karşıya geçmeye çalışan Mehmet Emiştekin'in kullandığı 41 ABE 429 plakalı hafif ticari araca çarptı. İtfaiye ekipleri, hafif ticari araç içinde mahsur kalan sürücü Mehmet Emiştekin ile eşi İsmihan Emiştekin'i bulundukları yerden çıkartırken, sağlık ekipleri de otomobil içinde yaralanan sürücünün eşi Zeynep Yenilik ile oğlu Muhammed Eyüp Yenilik'e ilk müdahalede bulundu. Yaralanan anne ile oğlu ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken, hafif ticari araç içerisinde yaralanan sürücü Mehmet Emiştekin ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

KONYA'DA KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen ikinci kazada Konya'nın Akşehir ilçesinde Rıdvan T. (45) yönetimindeki 34 CDT 423 plakalı yolcu otobüsü, Konya-Afyonkarahisar kara yolu Atakent Kavşağı'nda Sait Açıkgöz idaresindeki 42 UB 454 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç, yol kıyısındaki bariyerlere çarparak durdu. Ticari aracın sürücüsü Sait Açıkgöz ve eşi Emine Açıkgöz olay yerinde hayatını kaybetti.

 

ESKİŞEHİR'DE SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Eskişehir'de saat 21.30 sıralarında Eskişehir-Ankara karayolu otogar yakınlarında Feyzi Dereli, kullandığı 26 ABP 063 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Yan yatarak hurdaya dönen aracın üzerine direk devrilirken, sürücü Dereli, araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Dereli'nin cesedi polis ve savcılık incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada otomobilin orta refüjde olan aydınlatma direği beton bloğunu yerinden çıkardığı görüldü.

Kazayı gören sürücülerden Mustafa Yücel, “Anlamadım ne olduğunu, deprem zannettim. Ne kadar hızla gidiyordu artık, nasıl oldu bilmiyorum. Kazayı görünce hemen durduk. Baktık bir kişi vardı. Camdan fırlayan var mı diye kontrol ettik. Araçta bir kişi vardı, oda hayatını kaybetti” dedi.

UŞAK'TA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Uşak'ta Atatürk Bulvarı Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsü civarında meydana gelen kazada İzmir-Antalya yolu istikametinde seyir eden Sami K.E. (19) idaresindeki 03 ZA 327 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 5 araca çarptı. Toplamda 6 aracın karıştığı kazada sürücü Sami K.E.'nin yanında yolcu olarak bulunan Halil O.Ş. (20) hafif yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Halil O.Ş., Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olay yerinde yapılan alkol kontrolünde sürücü Sami K.E.'nin 1.26 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza sonucu 6 otomobilde maddi hasar meydana gelirken alkollü sürücü sağlık kontrolünün ardından emniyete sevk edildi.

İSTANBUL'DA MUAVİN HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da saat 00.30 sularında Kuzey Marmara otoyolunda İstanbul istikametinde yola çıkan Bekir Karzan yönetimindeki 41 AAZ 393 plakalı bir yolcu otobüsü Kuzey Marmara otoyolunda bir sokak köpeğine çarptı. Sokak köpeğine çarpması sonucu otobüs plakasını düşürdü. Otobüs muavini Fedakar Karaboya, plakayı almak üzere yola indi. Yavuz Sultan Selim köprüsü istikametinde trafikte seyir halinde olan İsmail Özen kontrolündeki yabancı plakalı otomobil, plakayı almaya çalışan otobüs muavini Fedai Karaboya'yı fark edemeyerek çarptı, çarpmanın etkisiyle otobüs muavini olay yerinde feci şekilde can verdi. Muavinin cansız bedeni incelenmek üzerine Adli Tıpa kaldırıldı.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.