DOLAR 32,4099 -0.27%
EURO 34,8123 -0.13%
ALTIN 2.418,72-0,14
BITCOIN 1882226-3,83%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GAZİ VE SARICA MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMASI

GAZİ VE SARICA MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMASI

Develi Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama ve sıkıştırma yaparak oluşan aksaklıkların önüne geçiliyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:15
GAZİ VE SARICA MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazi Mahallesinde doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar gören yolarda kumlama ve sıkıştırma yapan belediye ekipleri develi halkının daha rahat bir yaşam sürebilmesi için hummalı çalışmalarına devam ediyor.

Kumlama ve Sıkıştırma ekiplerin yürüttüğü çalışmaların yanı sıra bir diğer ekip de Sarıca Mahallesinde kış yağışlarında oluşan çamurlanmanın verdiği rahatsızlık sebebi ile mahalle aralarında kumlama ve sıkıştırma yaparak tesviyesini yaptı.

“Mahalle sakinlerinin rahatlığı bizim için çok önemlidir” diyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Develimizin en önemli sorunlarından biri yoldu. Bizlerde yolların asfaltlanması ve bakımı noktasında göreve geldiğimizden bugüne kadar, daha güzel ve yaşanabilir bir Develi için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Kötü görüntü veren ve halkımızı rahatsız eden her şeye dikkat ve önemle yaklaştık. Şimdide doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar gören ve kar sebebi ile çamur olan yolların bakımını yapıyoruz.”dedi.

Başkan Mehmet Cabbar, kullanımına hazır hale gelen yoların benzer çalışmalarla aciliyet durumlarına göre öncelik verilerek diğer mahallelerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.