DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.463,78-0,08
BITCOIN 2113049-0,69%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Furkan Kocaman İsmi yaşatılacak

Erasmus öğrencisi olarak gittiği Polonya’da uğradığı saldırı sonucu şehit olan Furkan Kocaman’ın hayrına Konya’ya kazandırılacak Furkan Kocaman 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na ilişkin protokol; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve FuŞehit Furkan Kocaman’ın İsmi 112 Acil İstasyonunda Yaşatılacak

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erasmus öğrencisi olarak gittiği Polonya’da uğradığı saldırı sonucu şehit olan Furkan Kocaman’ın hayrına Konya’ya kazandırılacak Furkan Kocaman 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na ilişkin protokol; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Furkan Kocaman’ın babası Celalettin Kocaman tarafından imzalandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Furkan Kocaman’ın Babası Celalettin Kocaman işbirliğiyle Konya’ya kazandırılacak Furkan Kocaman 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun protokolü imzalandı.

Konya Valiliği’nde gerçekleştirilen programda konuşan Vali Vahdettin Özkan, Furkan Kocaman’a rahmet dileyerek, “Toplumumuzda böyle fedakar anneler babalar ve evlatlar oldukça memleketimizin bütünlüğü daim olacaktır. Yapılacak tesisin hayır, bereket sağlık getirmesini diliyorum. Konya Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Zaten toplumun bütününe hizmet götürmeye seferber. Ama bu hassas konularda çok daha büyük refleksle hemen yardımcı oluyorlar.” dedi.

En az 10 karakter gerekli