DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
FİNALE ÇIKAN ŞEHRİN TAKIMI Y. KAYSERİSPOR’A TEBRİK

FİNALE ÇIKAN ŞEHRİN TAKIMI Y. KAYSERİSPOR’A TEBRİK

Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trabzonspor karşısında 4-2’lik galibiyet elde ederek finale çıkan Yukatel Kayserispor’u tebrik etti ve Türkiye Kupası’nı alacaklarına yönelik inancını yineledi. Büyükkılıç, “Takımımıza inanıyoruz dedik, inandık, şükürler olsun haklı çıktık” ifadesinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:04
FİNALE ÇIKAN ŞEHRİN TAKIMI Y. KAYSERİSPOR’A TEBRİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşılaşma öncesi pankartlarla, billboardlar ve taraftara ücretsiz ulaşım imkânı ile destek olan, diğer taraftan da moral veren Başkan Büyükkılıç, Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’a karşı 4-2’lik üstünlük elde eden Yukatel Kayserispor’un Türkiye Kupası’nı bir kez daha müzesine götüreceğine inandığını belirtti.

BÜYÜKKILIÇ: “İNANIYORUZ DEDİK, HAKLI ÇIKTIK”

Yukatel Kayserispor’un elde ettiği başarıya ilişkin görüşlerini ifade ederek, şehrin takımını tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Karşılaşma öncesi malumunuz şehrimizin markası takımımızın başkanına, yöneticilerine, futbolcularına, teknik heyetine ve taraftarına hem destek olmak hem de moral vermek için ‘inanıyoruz’ mesajlı pankartlar asmıştık. Sonrasında ise taraftarımıza takımına destek olmaya teşvik için ücretsiz ulaşım sağladık. Bunların ötesinde gayretli ve başarıya inanmış, odaklanmış takımımızın mücadelesi ve taraftarının desteği ile şükürler olsun 4-2’lik gibi güzel bir sonuç aldık ve finale çıkmaya hak kazandık. Bizler takımımıza inandık, inanıyoruz dedik ve haklı da çıktık. Bundan sonra da inanıyoruz, yeni başarıları elde edeceğiz. Takımımıza ve taraftarımıza teşekkür ederken, onları da gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.