DOLAR 32,4049 -0.11%
EURO 34,8086 0.17%
ALTIN 2.429,00-0,38
BITCOIN 2032771-1,54%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

FİDE DİKİM MAKİNASI

FİDE DİKİM MAKİNALARI MERAM VE KONYA ÇİFTÇİSİNİN HİZMETİNDE FİDE DİKİM MAKİNALARI SAYESİNDE ÜRETİM ARTACAK, MERAM VE KONYA ÇİFTÇİSİ DAHA ÇOK KAZANACAK ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’ne KOP TEYAP Destekleri kapsamında 6 adet fide dikim makinası kazandırıldı. Fidelerini ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’nden alan çiftçilerin düşük maliyetle kiralayabilecekleri makinaler sayesinde günde 2.000 adet olan fide dikim gücü günlük 320.000 adete kadar çıkabilecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FİDE DİKİM MAKİNALARI MERAM VE KONYA ÇİFTÇİSİNİN HİZMETİNDE FİDE DİKİM MAKİNALARI SAYESİNDE ÜRETİM ARTACAK, MERAM VE KONYA ÇİFTÇİSİ DAHA ÇOK KAZANACAK ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’ne KOP TEYAP Destekleri kapsamında 6 adet fide dikim makinası kazandırıldı. Fidelerini ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’nden alan çiftçilerin düşük maliyetle kiralayabilecekleri makinaler sayesinde günde 2.000 adet olan fide dikim gücü günlük 320.000 adete kadar çıkabilecek. Makinaların hizmete başlaması dolayısıyla bir araya gelen projenin paydaşları, yenilikçi bu projenin Meram ve Konya çiftçisine hayırlı olması temennisinde bulundu. Meram Kaymakamlığı, Meram Belediyesi, Meram İlçe Tarım Müdürlüğü, Karatay Ziraat Odası ve Konya Sebze Üreticileri Birliğinin paydaşlığında KOP desteğiyle hayata geçirilen ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’ne KOP TEYAP Destekleri kapsamında 6 adet fide dikim makinası kazandırıldı. Fidelerini ‘Meram Sebze Fidesi Üretim Tesisi’nden alan çiftçilerin kullanımına verilecek makineler sayesinde günde 2.000 adet olan dikim gücü 320.000 adede kadar çıkabilecek. Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Halil İbrahim Tongur, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker, Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız ve Konya Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Uyanık makinaların hizmete başlaması dolayısıyla tesiste bir araya geldi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.