DOLAR 32,3845 -0.18%
EURO 34,7280 -0.06%
ALTIN 2.426,07-0,50
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

FETÖ/PDY’nin Esnaf Yapılanmasına Operasyon: 6 gözaltı

KAYSERİ,(BGC) - Kayseri'de terör örgütü FETÖ/PDY'nin esnaf yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli, gözaltına alındı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Önceden belirlenen adreslere yapılan baskınla kentte esnaflık yapan A.G.,İ.G., M.Y., E.S., A.Ç. ve Z.Ş.O. gözaltına alındı.

Örgütün esnaf yapılanmasında yer aldıkları belirtilen şüphelilerin, himmet verdikleri, terör örgütünü ve elebaşını övücü paylaşımda bulundukları, Bank Asya’ya destek için hesap açtırıp para yatırdıkları, ByLock içeriklerinde isimlerinin geçtiği ve Aralık 2015’te örgüt üyelerinin deşifre olmaması için bağ evlerini kullandırdıkları iddia edildi.

6 FETÖ şüphelisi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Şüpheliler buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.