DOLAR 32,5692 0.3%
EURO 34,9777 0.47%
ALTIN 2.443,190,20
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
FETÖ hükümlüsü ihraç astsubay yakalandı

FETÖ hükümlüsü ihraç astsubay yakalandı

ABONE OL
Aralık 9, 2022 10:56
FETÖ hükümlüsü ihraç astsubay yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Hakkında ‘FETÖ terör örgütü üyeliği’ suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan astsubaylıktan ihraç hükümlü Kocasinan’da yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Adana Ağır Ceza İlamat Masasınca terör örgütü FETÖ/PDY suçlamasıyla hakim karşısına çıkan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan astsubaylıktan ihraç şüphelinin Kayseri’de yaşadığı tespit edildi.

Merkez Kocasinan ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan hükümlü, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilecek.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.