DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20424606,20%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Festivaliniz Kutlu, Obruğumuz Bu Yıl Daha Bereketli Olsun”

“Festivaliniz Kutlu, Obruğumuz Bu Yıl Daha Bereketli Olsun”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ayrancı Divle’de düzenlenen 1. Obruk Peyniri Mağara Açılış Festivali’ne katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:45
“Festivaliniz Kutlu, Obruğumuz Bu Yıl Daha Bereketli Olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ayrancı Divle’de düzenlenen 1. Obruk Peyniri Mağara Açılış Festivali’ne katıldı. Festivalde İlçe Kaymakamı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, STK Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş yer aldıFestivalde hemşerilerine hitap eden Başkan Oprukçu: “Kaymakamımız ve Divle’nin Muhtarı’nın davetine aslı astarı Divle’li olup soyadı da Oprukçu olan Hüseyin Oprukçu’nun Divle’deki Obruk Peyniri’nin mağaradan çıkarılışı ile ilgili düzenlenen ve tanıtımını da sağlayacak bir programa katılmaması söz konusu olamaz. Halkın iradesinin tecelli ettiği bir sürecin ve demokrasinin doğal sonucu olarak Bağımsız Belediye Başkanı olma şerefini yaşıyorum. Muhtarlarımız halkımızın nasıl temsilcisi ise İlçelerde de Belediye Başkanları halkımızın temsilcisi hiç kimse ne Divle’nin Muhtarı’nı ne Ayrancı’nın Belediye Başkanı’nı ne Ereğli’nin Belediye Başkanı’nı ne de Sayın Vekillerimizi yok sayma hakkına, haddine sahip değil. Bu anlamda Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun, festivaliniz kutlu olsun, Obruğumuz bu yıl daha bereketli olsun inşallah önümüzdeki yıllar çok daha güzel olsun” dedi.

“BİR OLACAĞIZ, İRİ VE DİRİ OLACAĞIZ”

Bozkır’ın çileli insanlarının, Anadolu’nun bağrı yanık insanlarının yüzünün güldüğünü görmek istediğini ifade eden Başkan Oprukçu: ”Bir fazla üretmek, ürettiğimizin bir fazla değerlendirildiğini görmek istiyoruz. Karındarlıklarının olmadığı, insanların birbirine husumet beslemediği, dünü dünde bırakacak erdemliliği gösterebilecek kadar erdemli, yürekli insanların olması, yaşaması ebediyen varlığımızın teminatı olacağını değerlendiriyorum. Birbirimizi sevelim, bir ve beraber olalım. Hacı Bektaşi Veli’nin de belirttiği gibi bir olalım, iri olalım inşallah diri olalım. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Sizleri seviyorum aranızda bulunmaktan dolayı büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmasının ardından Başkan Oprukçu, festival alanında hemşerileriyle kucaklaştı. Onların ikramlarını geri çevirmeyerek helal sofralarına misafir oldu.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.