DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053940-0,94%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

FENERBAHÇE’YE YENİ SPONSOR

Ünlü mücevher markası Gossef, Türk voleybolunun lokomotifi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımıza sponsor oldu

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kulübümüz ile ünlü mücevher markası Gossef arasında yapılan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın forma sponsorluğu anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi.

Basın toplantısına Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ve Gossef firmasının kurucusu Gökçe Şefren Akdere ile Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar ve oyuncusu Arina Fedorovtseva katıldı.

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Gossef, 2021-2022 sezonu boyunca Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın formasının önünde yer alacak.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Gossef gibi elit ve sporda alışılmışın dışında bir sektörden bir marka tarafından ilgi görmesi de voleybol şubemizin ve takımımızın ne kadar doğru işler yaptığının kanıtıdır

İmza töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Kıymetli katılımcılar, değerli basın mensupları ve ekran başındaki tüm Fenerbahçeliler, hepinize hoş geldin diyorum ve herkesi gönülden selamlıyorum. Bugün, Fenerbahçe ailemize katılan yeni üyemiz Gossef’e hoş geldin demek için bir aradayız. Bizim için çok kıymetli bir iş birliği olduğunu önemle vurgulamak istiyorum. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız; camiamıza çok büyük gururlar yaşatmış, Fenerbahçe armasını yükseklere taşımış ve en iyi şekilde temsil etmeye devam eden, tarihimize iz bırakan kadın sporcularımızın geçmişten bugüne forma giydiği ve ülkemizin kız çocuklarına her daim ilham olmuş bir parçamızdır. Gossef gibi elit ve sporda alışılmışın dışında bir sektörden bir marka tarafından ilgi görmesi de voleybol şubemizin ve takımımızın ne kadar doğru işler yaptığının kanıtıdır. Gökçe Hanım’ın da vizyonu ve iş birliğimize olan inancı bu anlaşmanın sağlanmasında çok önemli bir husus olmuştur. Başarılı bir Türk kadınının kurduğu başarılı bir markaya formamızda yer verdiğimiz için de ayrıca gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki Gossef’in formamızdaki varlığıyla Sarı Melekler filede daha da güçlü parlayacak ve büyük başarılara yelken açarak hem bizleri gururlandırmaya devam edecek hem de milyonlarca kız çocuğuna ilham olmaya devam edecektir. İş birliğimizin herkes için hayırlı uğurlu olmasını diyor; emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; başta Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geleceğimizin mimarı olan tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.