DOLAR 32,2527 0.24%
EURO 35,1948 0.22%
ALTIN 2.469,040,06
BITCOIN 21029120,50%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
FELAHİYE DE NOHUT HASADI

FELAHİYE DE NOHUT HASADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde tarıma destek amacıyla Üretim Sizden Destek Bizden projesi kapsamında gerçekleştirilen Nohut Hasat Günü Töreni’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ile birlikte biçerdöver kullanarak, nohut hasadını gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:09
FELAHİYE DE NOHUT HASADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarıma, hayvancılığa ve üretime özel bir önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çiftçinin yanında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ‘Baklagil Üretimini Artırma Projesi’ ile toplam 20 bin dekar arazide ekimi gerçekleştirilen, bin çiftçi ailenin faydalandığı, 4 milyon 534 bin 900 TL değerindeki azkan cinsi 260 ton nohutun hasadına başlandı.

Felahiye ilçesi İsabey Mahallesi’nde gerçekleşen Nohut Hasat Günü Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende çiçeklerle karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Haftaya çok güzel verimli bir çalışma ile başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Destek bizden, üretim sizden diyoruz. Değerli çiftçi kardeşlerim biz sizleri seviyoruz, bizler de çiftçi dostuyuz. Elbette üretenin hizmetkârıyız” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.