DOLAR 32,3740 0%
EURO 34,8724 0.17%
ALTIN 2.389,13-0,31
BITCOIN 19967234,48%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
ESNAFIN NABZI ATMIYOR

ESNAFIN NABZI ATMIYOR

ABONE OL
Mayıs 2, 2023 10:07
ESNAFIN NABZI ATMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 27 Mayıs esnafını, Kazancılar Çarşısını ve Kapalı Çarşıyı gezen Özsoy, “Esnaf zor durumda. Alış veriş yok. Esnafın nabzı atmıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda esnaf gezilerine hız veren Özsoy, esnafın nabzını tutmak için 27 Mayıs, Kazancılar Çarşısı ve Kapalı Çarşı’yı ziyaret etti. Özsoy burada hem vatandaşla hem de esnafla sıkı bir ekonomi sohbetine girişti. DEVA Partisi kontenjanından CHP saflarında seçime giren Özsoy, Genel Başkan Ali Babacan’ın ekonomik başarıları ve bilimselliği ile öne çıktığını altını çizerken, “Biz Ali Babacan’ın ekonomiyi yönettiği dönemde para kazanmaya rahat etmeye ve ekonomik istikrara kavuşmuştuk. Şimdi ise buraya esnafın nabzını tutmaya geldik ama esnafın nabzı atmıyor. Vatandaş desen perişan, esnaf desen perişan herhangi bir destek yok. Evine ekmek götüremeyen esnaf kredi batağı altında ezilmiş. Millet İttifakı İktidarında bunların hepsini çözeceğiz. Türkiye rahat bir nefes alacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.