DOLAR 32,3476 -0.09%
EURO 34,8740 0.15%
ALTIN 2.386,57-0,41
BITCOIN 19949104,18%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Eski Başkan Bayrak’tan engelli personelin işine son verildi iddiası

Eski Başkan Bayrak’tan engelli personelin işine son verildi iddiası

ABONE OL
Nisan 22, 2024 09:54
Eski Başkan Bayrak’tan engelli personelin işine son verildi iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarız eski belediye başkanı Baki Bayrak, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’nun engelli personelleri işten çıkardığını iddia ederek, ”İsimlerini burada yazamayacağım bir çok engelli kardeşimizi Büyükşehir Belediyesine, Şehir Hastanesine imkanlar dahilinde yerleştirdik. Hem toplumsal hemde bireylerin iç huzuruna ve ailesine destek olduk, son 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra CHP’li Sarız Belediye başkanımız bu kardeşlerimizin işine son vermiştir, hem yasal olarak hemde toplumun vicdanında kötü bir süreç yürütmüştür” dedi.

Sarız eski belediye başkanı Baki Bayrak, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu tarafından engelli personellerin işten çıkarıldığını iddia etti. Bayrak, “Toplumsal dayanışma içerisinde bizler Sarız Belediye Başkanı olduğumuz zaman içerisinde engelli bireyleremize sahip çıkmaya çalıştık, yasaların ve bütçemizin izin verdiği imkanlar sayesinde üç kardeşimizi istihdam ettik, resimdeki 17 numaralı forma ile bayanlar milli takımda da futbol oynamış olan Ayşegül Arı kızımızı işe başlattık ve çalışma imkanı verdik, ayrıca göz sağlığı ile ilgili engelli raporu olan kardeşlerimiz Caner Çam ve Mustafa Döner kardeşlerimize de aynı çalışma imkanı sağladık daha isimlerini burada yazamayacağım bir çok engelli kardeşimizi Büyükşehir Belediyesine, Şehir Hastanesine imkanlar dahilinde yerleştirdik. Hem toplumsal hemde bireylerin iç huzuruna ve ailesine destek olduk, son 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra CHP’li Sarız Belediye başkanımız bu kardeşlerimizin işine son vermiştir, hem yasal olarak hemde toplumun vicdanında kötü bir süreç yürütmüştür, bugün bu kardeşlerimize sahip çıkamayacağız da ne zaman sahip çıkacağız siyaset gelir geçer ama toplumun vicdanında ömür boyu kötü bir imaj olarak kalacaktır. Kamuoyuna saygı ile sunarım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.