DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ErVa Spor Kulübü’nün 19’uncusu KESOB işbirliğiyle açıldı

ErVa Spor Kulübü’nün 19’uncusu KESOB işbirliğiyle açıldı

ABONE OL
Şubat 8, 2024 15:37
ErVa Spor Kulübü’nün 19’uncusu KESOB işbirliğiyle açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valiliği, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) ve Erdemlerimizle Varız (ErVa) işbirliğiyle KESOB ErVa Spor Kulübü açılışı yapıldı. Açılışı yapılan kulüple birlikte ErVa Spor Kulüpleri sayısı 19’a yükseldi ve yeni kulübe 500 öğrenci tarafından kayıt talebi açıldı, 250’sinin ise kayıtları yaptırılarak eğitimlerine başlandı.
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB), Erdemlerimizle Varız (ErVa) Spor Kulübü açılışı yapıldı. Açılış programına; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vali yardımcıları, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kaymakamlar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, diğer oda başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Valilik, ErVa ve KESOB’un işbirliğiyle açılan kulüple birlikte ErVa’nın 19’uncu kulübü açılmış oldu.
Bir buçuk yıl öncesinde Başkan Büyükkılıç’la beraber ErVa için imzalamış oldukları protokolle birlikte gençlere yönelik çalışmalar planladıklarını ifade eden Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediyesi ve ErVa yönetiminin de çalışmalarıyla birlikte projenin çığ gibi büyüdüğünü belirtti ve projede emeği geçen, 19’uncu kulübün açılmasındaki desteklerinden ötürü Başkan Odakır ve oda yönetim kuruluna teşekkür etti.
Başkan Büyükkılıç da projelerle, tesislerle birlikte birçok imkânı gençlere sağlayarak destek olacaklarını söyleyerek İldem Sosyal Yaşam Merkezi yapımının da sonuna yaklaşıldığını ifade ederek “6 bin metrekare alanı olan, içerisinde kütüphanesi, sosyal tesisi, havuzu, spor tesisi olan İldem’imizin hemen yanı başında İldem Sosyal Yaşam Merkezi, semtimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
KESOB Başkanı Odakır ve yönetim kuruluna emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, hem Büyükşehir Belediyesi hem de Melikgazi Belediyesi’nin gençlere ve spora yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirterek Gençlere bir müjde de ben vereyim, inşallah tramvay durağına yakın Akıl Küpü Kütüphane yapıyoruz. Gençliğe yapılan yatırım en güzel yatırımdır” ifadelerinde bulundu.
KESOB ErVa Spor Kulübü’ne kısa sürede 250 öğrenci kaydının yaptırıldığına dikkat çeken Başkan Odakır, “Kayıt için 500 öğrenci talebimiz mevcut ve yarısının kaydını yaptırdık. Taekwondo branşında 80 öğrencimiz, jimnastik branşında 40 öğrencimiz, dart branşında 40 öğrencimiz, boks branşında 40 öğrencimiz eğitime başladılar” dedi ve çevre düzenlemesi, alan tahsis edilmesi hususundaki çalışmalarından ötürü Başkan Palancıoğlu’na, projede emeği geçen bütün Vali Gökmen Çiçek’e ve Başkan Büyükkılıç’a da teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.