DOLAR 32,3274 -0.12%
EURO 34,7738 -0.18%
ALTIN 2.397,660,18
BITCOIN 20626560,66%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Erkilet Millet Bahçesi’nin temeli atıldı

Erkilet Millet Bahçesi’nin temeli atıldı

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Belediyesi tarafından yapılacak Erkilet Millet Bahçesi’nin temeli atıldı. Törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, millet bahçesinin şehrin panoramik olarak kentin en güzel yerinde olduğunu ve aktif bir yeşil alan olacağını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:24
Erkilet Millet Bahçesi’nin temeli atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yapılması planlanan Erkilet Millet Bahçesi temel atma ve fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Ağaç dikimi ile başlayan temel atma töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, göreve geldiği günden bu yana 1 milyon metrekarenin üzerinde alanın yeşillendirildiğini söyledi. Çolakbayrakdar: “Kocasinan’ın her köşesinde yaptığımız çalışmalarla şehrimize yeni yerler kazandırmak ve Kocasinan’ı hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Bir tarafta kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir kuruyoruz. Diğer tarafta ise park bahçe ekinimizle ağaçlandırılmayan bir alan kalmaması gayretindeyiz. 1 milyon metrekarenin üzerinde katkı sağladık. Mevcut arazi üzerinde yeşil alan oluşturmak kolay. Daha zor olan ise park bahçe yapılacak alan oluşturabilmek. Belediyeye ait mülkiyetlerde bunu başarmak kolay. Fakat belediyeye ait değilse bunu gerçekleştirmek aylarca sürebiliyor. Önce ağaçlandırma çalışmalarını yapıyoruz sonra ise park yapıyoruz. Park yapmak için, ağaçların tutmuş olması gerekiyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.