DOLAR 32,4863 -0.18%
EURO 34,9622 0.34%
ALTIN 2.435,040,51
BITCOIN 21013591,13%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
EREĞLİ’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

EREĞLİ’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ereğli’de coşkuyla kutlandı Ereğli Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in ilan edilişinin 96. Yılı münasebetiyle düzenlenen Konyalı Eda ve Murat Kekilli konserleriyle Ereğlililer Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:00
EREĞLİ’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ereğli’de coşkuyla kutlandı

                Ereğli Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in ilan edilişinin 96. Yılı münasebetiyle düzenlenen Konyalı Eda ve Murat Kekilli konserleriyle Ereğlililer Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı

“EBEDİ OLARAK CUMHURİYETİMİZ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK”

                29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ereğli’de coşkuyla kutlandı. Ereğli Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 96. Yılı dolayısıyla düzenlenen Konyalı Eda ve Murat Kekilli konseri programında Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve binlerce vatandaş Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı. Düzenlenen programda ev sahibi olarak hemşerilerine hitap eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Demokrasinin ve Cumhuriyetimizin sağladığı imkanlar sayesinde Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünde yeniden siz değerli hemşerilerimle beraber olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Cumhuriyeti bize emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, yol arkadaşlarına rahmet diliyor, minnettarlığımı sunuyorum. Atatürk’ün bizlere, siz gençlere emanet ettiği Cumhuriyete 96 yıldır sahip çıkıyoruz. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılına adım attığımız, yürüdüğümüz bu süreçte Türk gençleri olarak, Türk Milleti’nin şerefli mensupları olarak Anadolu’da Türk varlığının ebedi kılınması noktasında ortaya koyduğumuz çaba ve mücadeleyi Cumhuriyetimizin korunması, yaşatılması konusunda da koymaya devam edeceğiz. Anadolu’da Türk varlığı ebedi olacak, ebedi olarak da Cumhuriyetimiz yaşamaya devam edecek” dedi.

“TEK DİLEĞİM, CUMHURİYEMİZİN 100. YILINDA DA SİZLERLE OLMANIN ŞEREFİNİ YAŞAMAK”            

Başkan Oprukçu hemşerilerinin sevgi tezahüratları arasında sözlerine şöyle devam etti “Atatürk’ün Cumhuriyeti kurduğunda bize emanet ettiği iki şeyin çok önemli olduğunu biliyoruz; ilki Türk gençliğine hitap ettiği Gençliğe Hitabe’nin satır satır okunması ve satır satır anlaşılması bunu çok önemsiyoruz, diğeri de İstiklal Marşımız. Bu vesileyle İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u da rahmetle, hürmetle anıyorum. Her ikisini de anladığımız ve onların şuuruyla hareket ettiğimiz sürece Anadolu’da Cumhuriyetimiz ve aziz Milletimizin varlığı da Allah’ın izniyle ebedi olacak, hiç şüphem yok. Çünkü geçliğe hitabında Atatürk ‘İçinde bulunduğunuz ahval ve şeraite bakmaksızın’ diyor. Hangi şartlar altında olursanız olun sahip çıkmaya devam edeceksiniz diyor. Memleketimizde gaflet ve delalet içerisinde olanlar olsa da inşallah biz gaflet ve delalet içersinde olmayacağız ve hep birlikte Ereğli olarak varlığımız Türk varlığına armağan olsun demeye, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Rabb-ül Aleminden niyazım o ki çok az kaldı, Cumhuriyetimizin 100. yılında ömür versin inşallah sizlerle beraber olmanın şerefini yaşayalım istiyorum. Bu vesile ile yeniden Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum”

Başkan Oprukçu’nun konuşmalarının ardından Konyalı Eda ve Murat Kekilli, Ereğlililere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Başkan Oprukçu’nun konserin sonuna dek hemşerilerinin arasında bulunarak onların coşkusunu paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.