DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20744608,70%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

EREĞLİ DE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI

Ereğli Belediyesi her zaman olduğu gibi geçtiğimiz haftada da önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Tek amacımız şehrimize layıkıyla hizmet etmek diyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz, Talatpaşa ve Mimar Sinan Mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca kurumlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda destek olmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda Ereğli Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Ereğli B Tipi Açık ve Kapalı Cezaevi’nin kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediyesi her zaman olduğu gibi geçtiğimiz haftada da önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Tek amacımız şehrimize layıkıyla hizmet etmek diyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz, Talatpaşa ve Mimar Sinan Mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca kurumlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda destek olmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda Ereğli Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Ereğli B Tipi Açık ve Kapalı Cezaevi’nin kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.