DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20400426,15%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

EREĞLİ DE BELEDİYE ÇALIŞMALARI

Ereğli Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Her zaman olduğu gibi geçtiğimiz hafta da önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin güvenliği ve huzuru için metruk bina yıkımlarımıza devam ediyoruz. Daha önce farklı okullarda da yaptığımız hizmetlerde olduğu gibi Veterinerlik Fakültesi bahçesinde de gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamız ve çevre düzenlememizle eğitime sonsuz desteğimizi sürdürdük. Bunun yanı sıra girişimci kadınlarımızın kurduğu mantar yetiştirme tesisini ziyaret ederek bereketli olması dileğimizi ilettik. Kadın girişimcilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Her zaman olduğu gibi geçtiğimiz hafta da önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin güvenliği ve huzuru için metruk bina yıkımlarımıza devam ediyoruz. Daha önce farklı okullarda da yaptığımız hizmetlerde olduğu gibi Veterinerlik Fakültesi bahçesinde de gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamız ve çevre düzenlememizle eğitime sonsuz desteğimizi sürdürdük. Bunun yanı sıra girişimci kadınlarımızın kurduğu mantar yetiştirme tesisini ziyaret ederek bereketli olması dileğimizi ilettik. Kadın girişimcilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca refüjlerimizdeki peyzaj çalışmamızla şehrimizin estetiğine katkı sunmanın yanı sıra 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Kuzukuyu Mahallemizde binlerce fidanımızı toprakla buluşturarak Ereğli’mizin yeşiline yeşil katmanın mutluluğunu yaşadık. Öteden beri hayalimizdir, özleriz, arzu ederiz Karacadağ’ımızın güneyini Toros Dağı’mızın kuzeyini yemyeşil görmek istiyoruz. Önceki Belediye Başkanlığımız döneminde hatırlarsınız 750 Bin fidan dikmiştik Ereğli’mize, inşallah bu sayı 5 Milyon, 7 Milyon olsun bir fazla ağaçlansın memleketimiz, ağacı kimin diktiğinin önemi yok önemli olan ağacın dikilmesidir” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.