DOLAR 32,3657 -0.04%
EURO 34,8845 0.16%
ALTIN 2.389,22-0,31
BITCOIN 19988664,46%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ereğli Belediyesi Standına Yoğun İlgi

Ereğli Belediyesi Standına Yoğun İlgi

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Konya Tanıtım Fuarı’nda Ereğli Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:11
Ereğli Belediyesi Standına Yoğun İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Konya Tanıtım Fuarı’nda Ereğli Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı

Fuarın son gününde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuar alanında Ereğli Belediyesi standını ziyaret etti

 İSTANBUL’DA YAŞAYAN EREĞLİLERDEN YOĞUN İLGİ

12-15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Konya Tanıtım Fuarı’nın katılımcıları arasında yer alan Ereğli Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. Ereğli’nin sosyal, kültürel yapısının tanıtıldığı, Ereğli’ye has lezzetlerin ikram edildiği standı, İstanbul’da yaşayan Ereğlililer yoğun ilgi gösterdi.

BAKAN KURUM ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

4 gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan stand ilçe belediye başkanları, Konya Ampute Futbol Takımı, sivil toplum kuruluşları ve protokolün ilgi odağı olurken fuar, son gününde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u da ağırladı. Bakan Kurum, Ereğli Belediyesi standını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi ve standa gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.