DOLAR 32,4853 0.03%
EURO 35,2291 0.44%
ALTIN 2.435,55-0,11
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERDOĞAN KAYSERİ’DE ŞARKI SÖYLEDİ

ERDOĞAN KAYSERİ’DE ŞARKI SÖYLEDİ

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 16:31
ERDOĞAN KAYSERİ’DE ŞARKI SÖYLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma öncesi şarkı söyledi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında halka seslenmek üzere geldiği Kayseri’de konuşmasına seçim şarkısı olarak düzenlenen ‘Duyanlara duymayanlara’ şarkısını söyleyerek başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de seçmene sesleniyor. Platforma eşi Emine Erdoğan ile birlikte çıkan Erdoğan, hoparlörden yükselen seçim şarkısına eşlik etti. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun seslendirdiği ve seçim şarkısı olarak uyarlanan ‘Duyanlara, duymayanlara’ şarkısını söyleyen Erdoğan “Biz Kayseri’yi çok seviyoruz. Buradan yola çıktık. Çok seviyoruz Kayseri’yi” diyerek konuşmasına başladı.

DEVA Parti’li Begüm Başmısırlı, AK Parti’ye katıldı

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi’nin Kayseri İl Teşkilatı kurucusu Begüm Başmısırlı, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Başmısırlı’nın rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan taktı.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, miting için bugün Kayseri’ye geldi. Erdoğan, miting konuşması sonrası partisine katılanlara rozet taktı. Erdoğan daha önce İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Hasan Sami Özvarinli’ye AK Parti rozeti taktı. Partisinden istifa eden DEVA Partisi’nin Kayseri il örgütü kurucusu ve iş kadını Begüm Başmısırlı’ya da rozetini, Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan taktı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.