DOLAR 32,5285 0.24%
EURO 34,9320 0.4%
ALTIN 2.442,140,16
BITCOIN 2058962-0,30%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERDOĞAN CUMARTESİ KAYSERİYE GİDİYOR

ERDOĞAN CUMARTESİ KAYSERİYE GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Temmuz’da toplu açılış törenleri için Kayseri’ye geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği ‘Belediyecilik gönül işidir, belediyecilik aşk işidir’ anlayışıyla hayata geçirdiği yatırım ve projelerle Kayseri’ye gönlünü verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:13
ERDOĞAN CUMARTESİ KAYSERİYE GİDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Temmuz Cumartesi günü Kayseri’ye gelecek. Başkan Büyükkılıç, 2019 yerel seçimleriyle birlikte göreve geldiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda, geride bıraktığı 3 yılda adeta yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği ‘Belediyecilik gönül işidir, belediyecilik aşk işidir. Belediyecilik, dertli insanların işidir’ anlayışıyla hayata geçirdiği yatırım ve projelerle hizmetlerini yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent merkezi ve kırsalında adeta Kayserililerin gönüllerine dokundu.

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini Başkan Büyükkılıç önderliğinde Kayseri’de sergileyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ulaşımdan, tarım ve hayvancılığa, kültür sanattan spora, eğitimden sağlığa, sokak hayvanlarına yönelik projelerden gençlere özel projelere birçok yatırım ve projeyi Kayserililerin hizmetine sundu.

Bu kapsamda Hayırsever-Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Türkiye’nin en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi kente kazandırılırken, Hasta Yakınları Misafirhanesi ile tüm vatandaşlardan dua alacak uluslararası alanda ‘Hospice’ diye bilinen ‘Kanser Hastalarına Tedavi Sonrası Bakım Merkezi’ projesinde sona gelindi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.