DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20824510,96%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
ERDEMLİ VADİSİ BİR BAŞKA OLACAK

ERDEMLİ VADİSİ BİR BAŞKA OLACAK

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin tarihi ve turistik değerlerini yeniden ayağa kaldırmak için el ele vererek, çalışmalara devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, kaya kiliseleri ve vadisi ile ünlü Yeşilhisar’ın Erdemli Mahallesi’ndeki tarihi değerleri yeniden hayata geçireceklerini söylerken, Vali Çiçek ise önümüzdeki yaz Erdemli Vadisi’nin bir başka olacağını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Valiliği destekleriyle yürütülen çalışmalar kapsamında bölgeyi sık sık Vali Gökmen Çiçek ile ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Yeşilhisar gezisinde Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Bedirhanbeyoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, daire başkanları, Erdemli Mahalle Muhtarı Ahmet Çavuş, yatırımcılar ve vatandaşlar yer aldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:52
ERDEMLİ VADİSİ BİR BAŞKA OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar Erdemli Vadisi’ndeki ziyaret kapsamında kaya kiliselerini, evleri, gerçekleştirilen çalışmaları ve doğal güzellikleri, Vali Çiçek ile birlikte inceleyen Büyükkılıç, gönül insanlarının beklentilerine cevap verecek şekilde Yeşilhisar’ı zenginleştirmeye özen gösterdiklerini ifade ederek, “Gerçekten Erdemli’mizin gönül insanlarının beklentilerine cevap verecek şekilde buradaki tarihi değerleri ortaya çıkaracak ve bir yeni destinasyon oluşturacak anlayış içerisinde Yeşilhisar’ımızı zenginleştirmeye özen gösteriyoruz. Biriz beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz, hep beraber Yeşilhisar’ız hep beraber Erdemli’yiz. Bu anlayış içerisinde her şey Kayseri için” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.