DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Erciyes’te gece kayağı

Erciyes’te gece kayağı

ABONE OL
Mart 3, 2024 11:03
Erciyes’te gece kayağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor A.Ş’den gece kayağı etkinliği
KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Kayak Okulu’ndan 250 öğrenci, Erciyes Kayak Merkezi’nde ‘Gece Kayağı’ etkinliğinde bir araya geldi. Öğrenciler, Kayak Merkezi zirvesinden aşağıya doğru zigzaglı bir şekilde eğitmenler eşliğinde kaydılar ve oluşan görsel şölene veliler de tanıklık etti.
Ülkedeki en büyük kayak okullarından birisi olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Kayak Okulu’na bağlı öğrenciler Erciyes Kayak Merkezi’nde ‘Gece Kayağı’ etkinliğinde buluştu.
3 bin 500 öğrenci arasından seçilen 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Gece Kayağı’ etkinliğinde öğrenciler, Kayak Merkezi zirvesinden aşağıya ardı ardına iki tur koordineli ve zigzag çizerek inmeleriyle Kayak Merkezi’nde görsel şölen oluştu.
Çocukları Mehmet Kaan’ın 4 yıldır Spor A.Ş.’de eğitim gördüğünü ve öğretmenlerin ilgili olduklarını ifade eden Hasberber çifti, “Gece kayağı etkinliğinde güzel ağırlandık, çocuklarımızı da bu şekilde görmek bizleri çok memnun etti. Çok güzel bir etkinlik oldu, gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundular.
Spor A.Ş.’nin sağlamış olduğu kayak etkinliklerinin çok verimli olduğunu geçen Hülya Demirci, “Bugünkü etkinlik için de ayrıca teşekkür ediyoruz, hem çocuklar hem de ebeveynler adına güzel bir aktivite oldu” dedi.
Spor A.Ş.’nin kayak etkinliğine İstanbul’dan geldiklerini belirten Hatice Ipekman, “Kızımızın tecrübe edinmesi açısından çok güzeldi, bütün öğrenciler harika performans sergiledi” ifadelerini kullandı.
Gülşah Kalkan ise çocuklarının Spor A.Ş.’de lisanlı yüzücüler olduğunu ve kayak kursuna da ayrıca başvurduklarını söyleyerek “Çocuklarımız yüzmenin yanı sıra kayak sporunu da çok sevdiler, eğitimin ardından yapılan bu etkinlik de hepimiz için tatmin ediciydi” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.