DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20743761,53%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Spor A.Ş.de

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Spor A.Ş.de

ABONE OL
Şubat 9, 2024 17:21
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Spor A.Ş.de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahalarını

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile ilgili konuşmasında , “Artık sahaları Spor A.Ş. işletecek. Geçen sene 20’nin üzerinde takım gelmişti. Bu sene belki de 100 takım gelecek” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri ile bir araya gelen ve Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile ilgili konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sahaları Spor A.Ş.’nin işleteceğini kaydetti. Geçen senelere nazaran bu sene yaz aylarında da açık olacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçenlerde Kayseri’ye geldi. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gördü, hayran kaldı. Biten sahalar var, devam eden işlemler var. Artık sahaları Spor A.Ş. işletecek. Amacımız; tekel oluşmasın, her otele hizmet versin. Otel yetkilileri şimdiden kendileri geliyor, ‘otellerimiz yazın açık’ diyor. Bu nedir? Şehre bir kazanımdır. Geçen sene ulusal ve uluslararası 20’nin üzerinde takım geldi. Bu sene belki de 100 takım gelecek. Biz bu şehri projelerimizle, uygulamalarımızla, en önemlisi de yatırımcı için güvenli bir liman huzur şehri anlayışı içerisinde geleceğe taşımak istiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.