DOLAR 32,3852 -0.17%
EURO 34,7724 0.07%
ALTIN 2.435,49-0,11
BITCOIN 2017414-2,24%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERCİYES, YAZ KIŞ DÜNYA SPOR’UNUN CAZİBE MERKEZİ

ERCİYES, YAZ KIŞ DÜNYA SPOR’UNUN CAZİBE MERKEZİ

Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisiklet Yarışları’na Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından bisiklet takımları katıldı. Sporcular yarışların ilk gününde 141 kilometre uzunluğundaki Grand Prix Erciyes etabında kıyasıya mücadele etti. Yarışların ikinci gününde ise sporcular, Grand Prix Kayseri etabında Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı bitiş noktasında son bulan 131 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:27
ERCİYES, YAZ KIŞ DÜNYA SPOR’UNUN CAZİBE MERKEZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HEM PEDAL ÇEVİRİYORLAR HEM DE KAYSERİ’Yİ DÜNYAYA TANITIYORLAR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş ve Spor A.Ş.’nin destekleri ile düzenlenen 20 ülkeden bin profesyonel sporcunun katıldığı Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisiklet Yarışları heyecanı sürüyor. Sporcular yarışlar boyunca Kayseri şehir merkezi başta olmak üzere Develi'den Tomarza'ya, Yahyalı'dan Bünyan’a, Yeşilhisar'dan Erciyes'e kadar birbirinden güzel ve tarihi doğal güzellikleri keşfedip, dünyaya tanıtıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın spor alanında imza attığı yatırımlarla spor merkezi haline getirmeyi amaçladığı Kayseri, kış ve yaz aylarında ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası spor organizasyonları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 23 Temmuz’da başlayan ve 25 Eylül’de sona ermesi planlanan Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisiklet Yarışları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayesinde Erciyes A.Ş ve Spor A.Ş.’nin destekleri ile Uluslararası Bisikletçiler Birliği -UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde, Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği organizasyonuyla düzenleniyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.