DOLAR 32,3816 -0.18%
EURO 34,7456 0%
ALTIN 2.433,69-0,19
BITCOIN 2038512-1,33%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERCİYES’TE ULTRA SKY TRAİL DAĞ MARATONU ÖDÜL TÖREN

ERCİYES’TE ULTRA SKY TRAİL DAĞ MARATONU ÖDÜL TÖREN

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Avrupa’nın en yüksekte biten dikey koşusu Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Vertical Kilometer (VK) yarışmasında dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Büyükkılıç Erciyes’te, esnafları da ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Erciyes A.Ş. tarafından Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sene 6’ncısı düzenlenen Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Ödül Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, sponsor firma yetkilileri ve sporcular katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:46
ERCİYES’TE ULTRA SKY TRAİL DAĞ MARATONU ÖDÜL TÖREN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde Middle Earth Travel organizasyonu ile Corendon Airlines isim sponsorluğunda ve Decathlon, Das3917 Otel, Megasaray Otel, Argeus Events, Zuber, Meysu, Hüma Hastanesi, SPX, Merrell destekleri ile gerçekleşen Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu’nun ödül töreninde, Erciyes’te yaptıkları yatırımların doğru olduğu anlayışı içerisinde keyif aldıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Artık Kayseri’miz ulusal ve uluslararası bazda değişik etkinliklere ev sahipliği yapmak suretiyle Erciyes’imiz sadece bir kayak merkezi olmaktan öte gerek bireysel, gerekse grup sporlarının merkezi haline getirme yönündeki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bakın az önce Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün otobüsü geçti. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nden geliyoruz. Orada 5 tane lig takımı kamp yapıyor. Dolayısıyla bizler de yaptığımız yatırımların doğru olduğu anlayışı içerisinde keyif alıyoruz. Daha fazlasını yapmak adına da irade gösteriyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.