DOLAR 32,5330 0.25%
EURO 34,8753 0.35%
ALTIN 2.429,51-0,36
BITCOIN 2036095-2,44%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Erciyes Kayak Merkezi, İngilizlerin Dikkatini Çekiyor

Erciyes Kayak Merkezi, İngilizlerin Dikkatini Çekiyor

ABONE OL
Ocak 23, 2024 14:09
Erciyes Kayak Merkezi, İngilizlerin Dikkatini Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Türkiye’nin en önemli kayak merkezi Erciyes Kayak Merkezi, İngiltere’nin önemli basın yayın kuruluşu Independent’ta yer alarak, yeni destinasyon olarak örnek gösterildi.

Kayseri’nin simgesi, Türkiye’nin incisi olan kış turizm merkezi Erciyes Kayak Merkezi, tüm dünyanın ilgi odağı oluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes Master Planı ile Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden biri haline gelen Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.

Kayseri’ye gelen ve Erciyes’te tatil yapan Tristan Kennedy, tatil sonunda, Erciyes Kayak Merkezi’ni uygun fiyatlı bir kayak destinasyonu olarak duyurdu.

Köşe Yazarı Tristan Kennedy’nin İngiltere’nin önemli basın yayın kuruluşlarından Independent’ta kaleme aldığı yazıda Türkiye’deki kayak imkânı tanıyan kayak merkezleri içerisinde Erciyes Kayak Merkezi’ne geniş yer verirken Kennedy, Erciyes Kayak Merkezi’nin dünyadaki diğer kayak merkezlerine kıyasla nitelikli ve uygun bir kayak turizmi fırsatı sunduğunu da dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.