DOLAR 32,5330 0.25%
EURO 34,8753 0.35%
ALTIN 2.429,51-0,36
BITCOIN 2036095-2,44%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Erciyes’e otel temeli atıldı

Kayseri’nin marka değeri Erciyes’e Türkiye’nin en büyük kayak oteli Xperia Mountain Resort Erciyes inşa ediliyor. Xperia Mountain Resort’un temel atma töreni Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşti. Törene Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Experia Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kayiş ve birçok davetli katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Erciyes’e yapılacak olan Türkiye’nin En Büyük Kayak Oteli Xperia Mountain Resort’un temel atma törenine katıldı.

 

“KAYSERİ’Yİ VE ERCİYES’İ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Erciyes’e inşa edilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kayserimizle ilgili, Erciyesimizle ilgili güzel gelişmeler görmek bizleri sevindiriyor, keyiflendiriyor. Kayseri’yi ve Erciyes’i daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.