DOLAR 32,5692 0.3%
EURO 34,9777 0.47%
ALTIN 2.443,190,20
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ERCİYES DE OTOBÜS DEVRİLDİ ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kayseri Hacılar Aşağı mahalle de Erciyes den dönen otobüs devrildi. Ağır yaralıların olduğu söyleniyor. Ekipler olay yerinde.Hacılar haber gazetesi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HACILAR'DA FECİ KAZA!

Erciyes Kayak Merkezi dönüşünde seyir halinde bulunan servis aracının freninin patlaması sonucu araziye girdi. Çok sayıda yaralı var.

Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapıya ziyarete giden öğrencilerin içerisinde bulunduğu servis aracı dönüş yolunda frenin patlaması sonucu Hacılar Aşağı Mahalle Erenler caddesinde bulunan boş araziye girdi. 20'nin üzerinde yaralı olduğu belirtiliyor. Ekipler olay yerinde.

Erciyes dönüşünde freni boşalarak boş araziye giren otobüste ölü ve çok sayıda yaralı var. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve beraberindeki heyetle kaza bölgesinde incelemelerde bulunuyor. Servis aracının içerisinde Erciyes Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin olduğu belirlendi.

Hacılar haber gazetesi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.