DOLAR 32,3803 -0.13%
EURO 34,7842 -0.13%
ALTIN 2.412,72-0,91
BITCOIN 1994217-1,48%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

ERCİYES DE ÇÖPLER TOPLANDI

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Erciyes AŞ. tarafından ortaklaşa yürütülen Erciyes'te Mavi Yeşil Bir Gün projesi kapsamında gönüllü gençler çöpleri topladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Kayak Merkezi ve çevesindeki alanlarda doğada kalan çöpler gönüllüler tarafından toplandı.
Açıklamada ayrıca , ‘ ‘Erciyes’te Mavi&Yeşil Bir Gün’ çevre temizliği bu sene haftasonu Pazar günüki sokağa çıkma yasağı dolayısıyla bugün yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından Temiz bir Erciyes için el ele sloganıyla başlatılan faaliyet; sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve çevre hassasiyetine sahip gönüllü vatandaşların katılımıyla yapıldı . Bu etkinlik ile hem Erciyes’in temiz olması hem de halkımızda çevre bilincinin pekiştirilmesi amaçladı ” , denildi.
Ücretisz merkezden otobüslerin kaldırıdığı etkinlikde ‘’Erciyes de mavi yeşil bir gün ‘’ konulu etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi ‘ne bağlı kuruluşlardan Spor A.Ş. , KASKİ,Kayseri Ulaşım A.Ş., KAYTUR A.Ş. Kent Ekmek , Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve KCETAŞ çalışanlarından gönüllülerinde ayrıca doğasever vatandaşlarda katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.