DOLAR 32,2845 -0.02%
EURO 35,1413 0.04%
ALTIN 2.467,280,06
BITCOIN 2105407-1,20%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Engin Nurşani öldü mü?

Ünlü Türkücü Engin Nurşani'n bitkisel hayatına girdiği ve hatta öldüğünün iddia edilmesi sonrasında eşi açıklama yaptı. Engin Nurşani sağlık durumu hakkında son durumu eş Nurşani açıkladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakalandığı gırtlak kanseri sonrasında hakkında zaman zaman ölüm haberleri çıkan ünlü türkücü Engin Nurşani'nin geçtiğimiz gün sağlık durumu ile ilgili şoke eden iddialar ortaya atıldı.

ENGİN NURŞANİ ÖLDÜ MÜ?

Engin Nurşani öldü mü? Engin Nurşani sağlık durumu nasıl? sorularına Engin Nurşani'nin eşi Dilek Nurşani cevap verdi.

ÖZEL BİR HASTANEDE YOĞUN BAKIMA ALINDI

2019 yılında gırtlak kanserine yakalanıp müzik kariyerine ara vermek zorunda kaldı Engin Nurşani sağlık durumu hakkında açıklama yapan Dilek Nurşani, Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede tedavi gören Nurşani'nin 11 gün önce akciğer enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakıma alındığını aktardı.

11 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

Dilek Nurşani yaptığı açıklamada, “Herhangi bir sorun yoktu tedavi süreci ile alakalı. Eşim 11 gündür yoğun bakımda ama eşimin bilinci kapalı değil. Doktorları ile sürekli iletişim halindeyiz. Doktorlar bizden aldıkları bilgileri eşime söylüyorlar. Tepkisel ve işitme anlamında bir problemi yok” dedi.

EŞİM BİTKİSEL HAYATTA DEĞİL

Ayrıca Nurşani açıklamasının devamında “Akciğer enfeksiyonu için antibiyotik tedavisi devam ediyor. Bu paylaşımları neden yaptıklarını bilmiyorum. Eşim bitkisel hayatta değil, komada değil, eşim sabaha çıkmaz diye bir şey yok. Bunlar asılsız haberler.” ifadelerini kullandı.

 

kamupersonel.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.