DOLAR 32,2521 -0.09%
EURO 34,8308 -0.01%
ALTIN 2.423,03-0,06
BITCOIN 19978180,74%
Kayseri
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

En Etkili Bilim İnsanları Listesi

Öçsoy: Kaliteden Ödün Vermeden İleriye Gitmemiz Lazım

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ,(BGC)- Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Öçsoy, ‘En Etkili Bilim İnsanları’ listesine girdi. Başarısını anlatan Öçsoy, “Kaliteden ödün vermeden ileriye gitmemiz lazım. Kalite nitelikli akademisyenler ve yöneticilerle meydana gelir. Bu bağlamda akademi ve yönetim birbirleri ile uyum içerisinde olduğu zaman çok daha iyi başarı elde etmenin önünde hiçbir engel kalmaz” dedi.

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Öçsoy, ‘En Etkili Bilim İnsanları’ listesine girdi. Yaptığı çalışmalara değinen Öçsoy, “En etkili bilim inşaları listesinde genel itibariyle sizin akademik performansınızı belirleyen bazı kriterler var. Bu kriterler akademisyenin yaptığı yayın sayısı, kalitesi, yayınlardan aldığınız atıflardan dolayı kalite değeri ve devamında ise bu yayınlarla beraber sizi topyekun değerlendirme sistemine sokuyorlar. Bu sistemi Stanford Üniversitesi yaptı. Burada tüm dünyada etkili bilim insanlarını kriterler kapsamında değerlendirmeye alıyorlar” diye konuştu

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.