DOLAR 32,3863 0.07%
EURO 34,8545 0.06%
ALTIN 2.402,230,24
BITCOIN 19251552,54%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Elektrik, su ve doğalgaz desteği de geliyor!

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapmış olduğu açıklamasında pandemi nedeniyle ekonomik anlamda sıkıntı çeken esnaf için kira desteğinin verileceğinin müjdesini veren Erdoğan, kararın detaylarını yarın kabine toplantısı sonrasında açıklayacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyonlarca kişi için güzel haber yarın resmen açıklanacak. Kira desteğine ek olarak elektrik, su ve doğalgaz için de destek yolda. Yarın düzenlenecek olan kabine toplantısında verilecek olan kira desteği masaya yatırılacak. Peki, kimler bu destekten yararlanabilecek?

KABİNE TOPLANTISI ARDINDAN AÇIKLANACAK

Gaziantep'te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni'ne canlı bağlı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız” ifadesini kaydetmişti. Bunun üzerine detaylar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Esnaf temsilcileri bir süre önce Hazine ve Maliye Bakanı ile Ticaret Bakanlığı ile bir takım görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmelerde esnaf temsilcileri kira ve fatura desteği talep etti. Bu talepler, yarın Kabine toplantısında masaya yatırılacak.

Esnaflar salgın sebebiyle, dükkanlarını geç açıp, erken kapatıyor. Bazı esnafların siftah bile yapamaması, durumun ne kadar ciddi olduğunu ortaya koyuyor.

Bu kapsamda esnafa sadece kira değil, aynı zamanda faturalar ile ilgili bir takım desteklerin verilmesi de gündeme gelecek.

AÇIKLAMANIN YARIN YAPILMASI BEKLENİYOR

Merakla beklenen desteklere ilişkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın düzenlenecek kabine toplantısı ardından detayların açıklanması bekleniyor.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.