DOLAR 32,5012 0.18%
EURO 34,8781 0.2%
ALTIN 2.437,830,10
BITCOIN 20685470,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti Melikgazi 7’nci Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. “EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ” Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede, birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri’ye daha iyi noktalara getireceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongremiz hayırlı olsun. Bu yolda el ele gönül gönüle bir ve beraberiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Melikgazi ilçe kongresine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Karayel, Hülya Nergis, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve birçok davetli katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.