DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20795641,12%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
“EL ELE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

“EL ELE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 2021 Ödüllü Medya Yarışması ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri programına katıldı. Büyükkılıç, “Şehrimizin çok daha güçlü, çok daha gelişmiş ve tüm dünyaya tanıtılması için siz basın mensupları ile el ele gönül gönüle çalışmalarımız sürecektir” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:08
“EL ELE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 2021 Ödüllü Medya Yarışması ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, Kayseri’nin değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan, 1,5 milyon nüfuslu, 5 üniversitesi, 3 organize sanayisi, 1 serbest bölgesi ile ticaretin ve endüstrinin merkezi olduğunu ifade etti.

Objektif ve tarafsız basına dikkat çekten Büyükkılıç, “Basınımızın, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini objektif, tarafsız bir şekilde demokrasimize katkı vererek yerine getirmeye devam edeceğine inanıyoruz. Demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmazı olan basınımız vatandaşın gözü, kulağı, sesi olmaya devam edecektir. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde kamuoyunun haber alma hakkına katkıyı sürdürdüğünü paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.