DOLAR 32,3738 -0.16%
EURO 34,6608 -0.43%
ALTIN 2.394,74-1,64
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Ekrem İmamoğlu HDP’Den Nasıl Oy Alacaksınız Sorusuna Cevap Verdi

Ekrem İmamoğlu HDP’Den Nasıl Oy Alacaksınız Sorusuna Cevap Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat isimli programa katıldı. Orada açıklamalarda bulunan İmamoğlu HDP ile alakalı olarak açıklama yaptı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:12
Ekrem İmamoğlu HDP’Den Nasıl Oy Alacaksınız Sorusuna Cevap Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın en önemli sıkıntılarının başında ekonomik zorluklar ve işsizliğin yer aldığını belirten İmamoğlu, “Pazarlarda bunu derinden hissediyorsunuz. İstanbul ekonomiyi yoksulluğu bu kadar hissediyorsa, Türkiye'yi Allah korusun” ifadelerini kullandı.

'BU MİLLET KİMLİK ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMASINDAN USANDI'

İmamoğlu, “HDP'den nasıl oy alacaksınız?” şeklindeki soruya “Biz İstanbulluyuz. Kürt vatandaşlarımızın en fazla yaşadığı kent İstanbul. İstanbulluyuz ayrım yapmayız. Ekmeğimiz, çayımız aynı. Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı” yanıtını verdi.

'YILDIRIM 1 NİSAN'DA SEVDİĞİ MESLEĞE GERİ DÖNECEK'

İmamoğlu, yerel seçimlerdeki rakibi Binali Yıldırım'ın Meclis Başkanlığı'nı bırakmaması hakkında ise şu yorumu yaptı:

Ben yerinde olsam Meclis Başkanlığı görevinden istifa ederdim. Bir anayasa maddesi var. Ancak benim şahsi gündemim değil. Bu kadar tartışmak da hoş değil. Ancak 1 Nisan'da sevdiği mesleğe geri dönecek. Biz kazanacağız.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.