DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0916 -0.11%
ALTIN 2.297,020,87
BITCOIN 22763680,69%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MHP Lideri Bahçeli: Türkiye Ehline Emanet Edilecektir

MHP Lideri Bahçeli: Türkiye Ehline Emanet Edilecektir

Milliyetçi Hareket Partisi gündeminde bugün aday tanıtım toplantısı var. Ankara Spor Salonu'ndaki toplantıya çok sayıda partili de katılıyor. Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalar yaptı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:10
MHP Lideri Bahçeli: Türkiye Ehline Emanet Edilecektir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan seçimlere 67 gün kala adaylarımızın takdim ve tanıtımı için toplandık. İşimiz çok hedeflerimiz büyük yükümüz ağırdır. 31 Mart'ta eminim ki Türkiye ehline emanet edilecektir. Türkiye'nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bu dava dualıdır, bu dava ihlaslıdır bu dava kutludur bu dava şehitlerin kanı üzerinde imanlı kalplerle yükselip bu güne gelmiştir. Davamıza gölge düşürenler kaçmaya mahkumdur. Onlar kaçtıkça biz kovalayacağız. MHP için imkansız diye bir şey yoktur. Böyle bir şey kitabımızda yazmaz ve asla yazmayacaktır. Türk milletine hizmet yolunda engel varsa aşacağız.

İman varsa imkan vardır. İnanmış bir ülkücü asırlara bedeldir. 9 Şubat'ta MHP'nin 50. yıldönümünü çok görkemli bir şekilde kutlayacağız. 50 yılda neler yaşanmadı, hangi çileler çekilmedi. Nice 50 yıllara nice 500 yıllara doğru bu dava yürüsün dursun. Biz bu yoldan dönersek namus bizlere ar olsun.

Herhangi pazarlık sürecine dahil olmaksızın mücadele ise mücadele bedel ise bedel ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Hem tarih yazıyor hem de yazılan tarihe şahit oluyoruz. Yerel seçimleri de bu şekilde kavrıyoruz. Ülkemiz yeni bir hükümet sistemine geçti. Bu geçişi planlayan Cumhur İttifakı onay veren millettir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin iyice yerleşip kökleşmesi hayat memat konusudur. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. İçinde olduğumuz bir hükümet sisteminin güçlenmesini istemek tutarlılık ve doğru bir siyasetin tezahürüdür.

2023'e huzur istikrar ve kronik sorunlardan kurtulmuş bir şekilde erişeceğiz. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız beka meselesidir. İl, ilçe meclislerinde daha fazla temsil edilmeyi arzuluyoruz. Önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önündedir. Beka yoksa ne yapalım belediyeyi ne yapalım siyaseti.

Aklı incelmiş bir zavallıya göre yerel seçimleri beka olarak millete anlatmak zeka sorunuymuş. Biz hak edene hak ettiği gibi söyleyeceğiz. Bu ucube zihniyete layık olduğu muameleyi yapacağız. Vay denzsiz vay! Bekayı zeka sorunu olarak görmek senin gibi mankurtların işidir. Senin gibi sabah akşam konuşan çarkıfeleklerin işidir.”

Kürtler ne kadar kürtse bizler de o kadar kürdüz

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.