DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ekrem Bey’in Rakibi De Artık Binali Bey Değil

Ekrem Bey’in Rakibi De Artık Binali Bey Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bayramın ilk gününde terörle mücadelede şehit olan ve İstanbul'da iş ve trafik kazalarında hayatlarını kaybedenlerin ailelerini ziyarette bulundu. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu YSK'nın kararı hakkında yaptığı açıklamasında ise; "Ekrem Bey'in rakibi de artık Binali Bey değil. Ekrem Bey'in rakibi YSK'dır" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:08
Ekrem Bey’in Rakibi De Artık Binali Bey Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yüksek Seçim Kurulu'nun sandık kurulu kararına yönelik sorulan soruya yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu basın mensupları tarafından sorulan; “YSK tartışmalı bir karar verdi. 31 Mart seçiminden sonra hakkında soruşturma açılan il seçim kurulu başkanlarının 23 Haziran'da da görev yapmasına yönelik. Yorumunuzu alabilir miyim?” sorusuna cevap verdi.

Kılıçdaroğlu soruya cevabında ise;

“YSK aldığı kararla İstanbul seçimlerini haksız yere iptal ettiğini aslında itiraf ediyor. Bir itiraf kararı bu. Daha önce de benzer pek çok şeyler söylendi.

Ama YSK'nin aldığı bu karar bir önceki iptal kararının geçersiz olduğunu, doğru olmadığını, bir anlamda ifade etti. YSK'nin kararı bizim açımızdan bir anlam ifade etmiyor.

Ekrem Bey'in rakibi de artık Binali Bey değil. Ekrem Bey'in rakibi YSK'dir. İstanbullar inşallah bir haksızlığı giderirler verdikleri oylarla.

YSK'nin artık hiçbir gerekçe üretemeyeceği bir çoğunluğa ulaşır ve dolayısıyla Ekrem Başkan, seçilen başkan yeniden ikinci kez yenilenen seçimlerde gelir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur.

Onun bütün amacı İstanbullulara hizmet etmek. Ve yine şunu da ifade edeyim bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu sadece CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı değil, Ekrem İmamoğlu artık bu saatten sonra 16 milyon İstanbullunun büyükşehir belediye başkanıdır ve biz umuyoruz bozulan adalet terazisini İstanbullular düzeltecektir.” dedi.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.