DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Soylu Açıkladı: Büyük Bir Eylem Yapacakken…

Bakan Soylu Açıkladı: Büyük Bir Eylem Yapacakken…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan eylem hazırlığında bulunan terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik düzenlene operasyonda yakalanan 20 kişinin derdest edildiğini bildirdi. Bakan Soylu açıklamasında ise; "Bugün hepinizin huzurunda kahraman güvenlik görevlilerimize, polisimize ve emniyet istihbaratımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:05
Bakan Soylu Açıkladı: Büyük Bir Eylem Yapacakken…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Soylu Terör örgütü DEAŞ'a yönelik devam eden operasyonlarda büyük eylem hazırlığında bulunan 2kişinin derdest edildiğnii açıkladı.

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik farklı illerde operasyon düzenlendiği bilgisini veren Soylu;

Bugün hepinizin huzurunda kahraman güvenlik görevlilerimize, polisimize ve emniyet istihbaratımıza çok teşekkür ediyorum. Tarihi bir iş başardılar.

Türkiye'de eylem yapmak üzere silahlarıyla beraber birçok ilde 18 kişi, bir ilde de silahları ormanda gömülü olan ve büyük bir eylem yapacakken yakaladığımız 2 kişi derdest edildi.

Hem de nereye, nasıl yapacaklarını ve eylemlerine çok yaklaştıklarını tespit ettik.” ifadelerini kullandı.

Soylu, DEAŞ, PKK, PYD terör örgütleriyle ve Türkiye'ye karşı planı olan herkesle mücadele edildiğini dile getirdi.

Türkiye sınırları dışında başka bir operasyon daha düzenlendiği anlatan Soylu, “Bizim koordinasyonumuzda 1 tonu aşan eroin yakaladık. Başka bir ülkede başka operasyonlar da devam ediyor. Sabah, akşam çalışıyoruz, gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.