DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20638000,62%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Dünya’nın en güzel şehriyle, Türkiye’nin en güzel şehrini buluşturduk”

“Dünya’nın en güzel şehriyle, Türkiye’nin en güzel şehrini buluşturduk”

ABONE OL
Aralık 10, 2022 10:37
“Dünya’nın en güzel şehriyle, Türkiye’nin en güzel şehrini buluşturduk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA)- İstanbul’da başlayan Kayseri Tanıtım Günleri’nde konuşan Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KAYFED) Başkanı ve TÜMKAYDER Genel Başkanı Muhammed Ali Temel, etkinliğe katılımın çok olmasının kendilerini mutlu ettiğini söylesi. “Bu festival bizim için gurur kaynağı” diyen Temel, “Dünya’nın en güzel şehriyle Türkiye’nin en güzel şehrini burada buluşturduk. Herkesi tanıtım günlerine gelmeye davet ediyorum” diye konuştu.

İstanbul Yenikapı’da 8-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Kayseri Tanıtım Günleri pazar günü sona erecek. Kayseri Tanıtım Günleri’nde Kayseri’den birçok yöresel firma stantlarda yerini alırken hem İstanbullular hem de İstanbul’da yaşayan Kayserililer festivale yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Canlı yayında konuşan Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KAYFED) Başkanı ve TÜMKAYDER Genel Başkanı Muhammed Ali Temel, “İstanbul’da tam bir festival havası var, adeta pastırma havası. Bu tür festivaller zahmetli, yorucu ve ekip isteyen işler. Bugün festival düzenleniyor ama bunun arkasında ciddi bir mutfak çalışması var. Kayseri’de Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız büyük destek verdiler. Bu festival bizim için gurur kaynağı. Çünkü ilk defa yapılıyor. İstanbul dünyanın en güzel şehri. Kayseri de Türkiye’nin en güzel şehri. Dünya’nın en güzel şehriyle Türkiye’nin en güzel şehrini birleştirmiş oluyoruz. Çadırlarımız var, kültür çadırı ve lezzet çadırı. Kültür çadırında Kayseri’nin tarihini, turizmini, medeniyetini, bütün ürünlerini ilçe belediyelerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Kayseri Valiliği stantlarında bütün hemşerilerimiz, İstanbullular Kayseri kültürünü tanıma fırsatı buluyorlar. Lezzetler çadırında da Kayseri yöresi damak tatlarına sucuk, pastırma, mantı, başta olmak üzere Kayseri’ye özgü ne varsa burada bulma şanslarına sahipler” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.